Aanhef

Verdrietig dat we hem definitief moeten missen, maar dankbaar dat we zo lang samen mochten zijn, hebben we afscheid moeten nemen van

Verdrietig moeten wij u mededelen dat thuis is overleden, Mijn zorgzame lieve vrouw/man, onze mama/papa, schoonmoeder/schoonvader en dappere oma/opa

Na een waardevol en intensief leven hebben wij in alle rust liefdevol afscheid kunnen nemen van onze lieve moeder/ vader en oma/opa

 

In liefde met hem/haar en met elkaar verbonden, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn/onze....

Na een leven vol kracht en inspiratie is tot ons grote verdriet overleden mijn/onze....

Met groot verdriet in ons hart hebben wij mijn liefste vrouw/man, onze allerliefste moeder/vader en oma/opa moeten laten gaan

 

Verdrietig, maar dankbaar voor alles wat hij/zij ons gegeven heeft, hebben wij afscheid genomen van

Met groot verdriet in ons hart hebben wij onze allerliefste moeder/vader en oma/opa moeten laten gaan

Herinner mij op thuis, in de stralende zon, waar ik genoot en alles nog kon. Tot het einde zelfstandig, is rustig ingeslapen onze lieve zorgzame moeder, schoonmoeder en oma

 

Verdrietig, maar met mooie herinneringen aan een heel gelukkig leven, geven wij u kennis van het overlijden van mijn/onze ……

Met grote bewondering en dankbaarheid voor wie hij/zij voor ons was, nemen wij met veel verdriet afscheid van mijn/onze….

Er zijn geen tranen en woorden genoeg voor ons verdriet nu wij afscheid moeten nemen van mijn/onze....

 

Dag Naam
Dag Mama
Dag Mams
Dag oma Naampje
Dag omi knuf

Altijd samen in gedachten,
in gedachten voor altijd samen.
Dag lieve

Heel bijzonder, heel gewoon,
gewoon een heel bijzonder persoon.

 

Je liefde en je kracht, je warmte en je lach.
We zullen je missen, iedere dag.

Afscheid

Wij hadden u graag uitgenodigd voor de afscheidsdienst en de crematie. Door de huidige situatie is dit echter niet mogelijk. Daarom nemen we op dinsdag 27 augustus in besloten kring afscheid..

Wij hebben Naam op 26 augustus in besloten kring begraven op de natuurbegraafplaats de Maashorst te Schaijk.

Naam heeft haar lichaam geschonken aan de wetenschap. Haar afscheid en herdenking vinden plaats in besloten kring.

 

Naam is thuis. Op zaterdag 22 augustus ben je tussen 15.00 tot 20.00 uur welkom om de familie te condoleren en afscheid te nemen van Naam. De crematieplechtigheid zal op maandag 24 augustus om 14.30 uur in besloten kring plaatsvinden.

Graag hadden wij u uitgenodigd, maar door de huidige omstandigheden zal de begrafenis in besloten kring plaatsvinden op donderdag 20 augustus.

Wij hebben op 6 augustus in besloten kring afscheid van haar genomen.

 

De herdenking en crematie hebben inmiddels in kleine kring plaatsgevonden.

Overeenkomstig haar uitdrukkelijke wens heeft de uitvaart in besloten kring plaatsgevonden.

Wij hebben op 6 augustus in besloten kring afscheid van haar genomen.

 

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Naam op woensdag 10 juni van 19.00 tot 19.30 uur in Uitvaartcentrum Memoriam, Hoofdstraat 1 te ‘s-Hertogenbosch. De uitvaartdienst wordt gehouden vrijdag 12 juni Sint-Janskathedraal te ‘s-Hertogenbosch, waarna de begrafenis plaatsvindt op de natuurbegraafplaats de Maashorst te Schaijk. In verband met de huidige Corona-omstandigheden zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.

We nemen afscheid van Naam op maandag 20 juli 20XX. De begrafenis vindt plaats om 14:00 uur in de kapel van begraafplaats St. Kerk, Kerkhoflaan 10, 1234 BB in Den Haag. Na de afscheidsceremonie is er gelegenheid om de familie te condoleren.

We nodigen je uit om thuis persoonlijk afscheid te nemen van Naam. Je bent welkom op donderdag xx mei tussen 19.00 - 20.30 uur of vrijdag xx mei tussen 19.00 en 20.30 uur. Graag vooraf contact opnemen ivm de coronamaatregelen: 06 - 12345678. De afscheidsdienst vindt plaats op maandag xx mei om 10.30 uur in de Maashorsthoeve, Fransebaan 2 te Schaijk. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend begeleiden we Naam naar zijn laatste rustplaats op de natuurbegraafplaats.

 

De afscheidsdienst vindt plaats op vrijdag xx juli om 15.00 uur in de Hooglandse Kerk straat 1 te Leiden. Aansluitend begeleiden we Naam naar zijn laatste rustplaats op de begraafplaats Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4 te Leiden. Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in Restaurant Het Haagsche Schouw, Haagse Schouwweg 14 te Leiden.

De afscheidsbijeenkomst, waarvoor wij u uitnodigen, zal plaatsvinden op maandag xx juli 20xx om 11.00 uur in het crematorium te Maasdam. Aansluitend bent u welkom in de koffiekamer van het crematorium, om samen herinneringen aan Naam te delen. Naam ligt opgebaard in het rouwcentrum naast het crematorium, straat 1234AB in Dorp. Als u afscheid wilt nemen van Naam, neemt u dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Enkel schriftelijke condoleances.

Naam kende veel mensen, waardoor het onmogelijk is iedereen uit te nodigen. Naam zal daarom vrijdag xx juli in besloten kring worden begraven op Natuurbegraafplaats Maashorst te Schaijk, nadat we hem herdacht hebben in De Orangerie te ‘s-Hertogenbosch. De herdenking is online te volgen via livestream: https://www.mixcloud.com/live/CeremonieNaam/ om 12.00 uur. Wanneer u liever fysiek aanwezig bent op locatie, wordt dit op prijs gesteld. Wij verzorgen een scherm op het terras waarop u live de ceremonie kunt volgen.

Geen bloemen maar collecte

Naam hield van bloemen, maar nog liever zou ze hebben dat u een gift doet aan de Maag Lever Darm Stichting. U kunt uw bijdrage doen in de collectebussen die aanwezig zijn in de aula. Om Naam toch met bloemen te omringen, zouden we het mooi vinden als u een losse, onverpakte witte bloem voor haar mee wilt nemen.

In de afgelopen periode heeft Naam genoten van alle bloemen. Daarom nu haar voorkeur voor een gift aan het KWF of Alzheimerfonds. Hiervoor zijn collectebussen aanwezig.

De wens is geen bloemen. Er is een mogelijkheid te doneren aan het Reumafonds, collectebussen zullen hiervoor aanwezig zijn.